www.prime-tech.bg  Прайм Технолоджис осигурява IT продукти, софтуер и услуги с гарантирано високо качество от водещи производители, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. Прайм Технолоджис ЕООД е частна фирма, основана през 2003 година, сертифицирана по стандарта ISO 9001:2015. Дружеството работи в тясно сътрудничество с най-големите производители на хардуер и софтуер, като същевременно интегира техните продукти в комплексни IT решения.

Ние предлагаме:
- цялостни решения в областта на информационните технологии
- производство
- доставка
- инсталация
- поддръжка
- сервиз на компютърна и комуникационна техника
- софтуер
- проектиране, изграждане и поддръжка на компютърни мрежи

Политика на дружеството

Политиката на дружеството е да обслужваме ефективно нашите клиенти с акцент върху техните нужди, като успоредно с това предоставяме на служителите си работна среда, в която могат да усъвършенстват професионалните си умения.


Продукти

Предлагаме голямо разнообразие от продукти – настолни персонални компютри, преносими компютри, сървъри, сторидж, комуникационно оборудване, мрежови продукти, кабелни системи, периферия, приложен софтуер.

IT услуги

Изготвяме системен и бизнес анализ на ІТ средата, както и диагностика, консултации и разработка на ІТ решения.
Имаме опит в областта на проектирането и внедряването на глобални инфраструктурни решения за организации в правителствения и финансовия сектор на базата на най-новите технологии. Дружестовото е включено в базата данни на Министерство на икономиката с кадидатите за участие в международни процедури на НАТО.

 
   

Офис: София-1618,
кв. Павлово

ул.Купените 10

тел.:
+359 2 9581066
+359 2 9581464


e-mail: office@prime-tech.bg

 
        
     © 2021 "Прайм Технолоджис " ЕООД. Всички права запазени!